Wednesday, July 27, 2011

insomnia

sejak akhir akhir ni aku prasan yang aku dah terjangkit penyakit nih.. hohoho.. sangat sangat menyakitkan hati!!! pukul 4 pg pun terkebil kebil lagi..  tp dalam seminggu ni aku try laaa buat satu eksperimen.. akhirya aku dapat solution!! rupanya-rupanya kalau kita melapangkan or kiranya fokus kepada nak tido je buat kita senang nak tido.. kira tak payah pikir laa bsk nak buat ape xpun berangan tak tentu pasal.. so tak payah berangan sebelum tido.. tapi kan kalau aku tak online sebelum tido lagi cepat lelap!!

p/s: td baru pegi lagi satu interview.. doakan saya berjaya

Tuesday, July 19, 2011

durian!!!

sekarang musim durian kan?? mana mana pegi semua ade orang jual durian tepi jalan.. rumah aku pun kena tempias tempias si durian ni jugaklahh.. family aku jenis yang macam ketagih dengan durian.. dah macam dadah la kiranya durian tuh.. tapi aku jenis tak laa gila sangat dengan durian tuh.. makan sikit sikit je laa.. hal ini disebabkan sebab aku tak suka rasa panas lepas makan durian.. tau laa kan rasa dia macam mana.. rimas!!

 btw td aku baru lepas makan durian.. DENGAN BANYAKNYA!! kira lebih dari yang sepatutnya.. tadi aku lapar pastu semua orang dah tido.. aku nampak durian je dalam peti ais.. hehehe.. durian kan hot sekarang macam video klip kfc tuh.. eh tak bersih lagi hot..

fyi, aku jumpa video pre wedding nurul syuhada ngan laki dia.. very sweet.. macam video klip lagu bruno mars plak..



p/s: very the sweet kan
p/s/s: still hungry bebeh..

Wednesday, July 6, 2011

adele- rolling in the deep


p/s: jom kita praktis karok.. yehaaaa

Tuesday, July 5, 2011

3.35 in the morning

tak boleh tido.. tak boleh tido.. aiyark.. online guna broadband.. sebab takut nak bukak wifi.. nanti kena marah sebab tak tido lagi.... lama gila tak guna brodband lembap nih.. tapi kat sini laju plak.. kat kl slow.. aishh tak paham..

bye nak selongkar tumblr plak.. daa

sweet dreams everybody