Wednesday, July 10, 2013

selamat puasa :)


syukur alhamdulilah. tahun ni masih dapat jumpa bulan ramadhan. masih dapat beribadat kepada allah. semoga mendapat keberkatan dan rahmat di bulan yang mulia ini. aminnnnn

Friday, May 17, 2013

aloo candy crush

assalamualaikum,

aku faham ramai orang sekarang addicted dengan candy crush saga kat fb 2. termasuklaa aku. sket2 mesti nak main. sanggup menagih simpati mintak nyawa yang bentuk love 2

sekarang aku nak main 

tapi line tak betul :(

sedih smpai update blog :(

love,
farah

Wednesday, January 9, 2013

nak cari keje baru

sekejap je dah masuk tahun 2013. pejam celik dah naik umur lagi setahun. so aku pun berazam nak cari keje baru. keje yang lagi sesuai dengan aku. lagipun akak yang keje dengan aku tu dah nak melahirkan anak. jadik baik aku lari sebelum aku jadik kurus.

tapi kalau boleh aku nak yang dekat dengan rumah je. bukan ape lagi senang aku nak hidup. nak berkasih sayang pun senang. duduk gemas boleh simpan duit banyak sikit. boleh laa berangan nk kawen. lagipun sekarang banyak betul orang nak kawen. banyak betul hadiah nak beli. fuhhh