Thursday, June 14, 2012

tok ketua

tanggungjawab ketua bukan senang.. sebab tu kalau kita dapat status ketua kita mesti buat sebaik mungkin sebab orang bagi kita tanggungjawab dan diorang percaya kat kita.. bukan jadik ketua sebab nak gaji banyak tapi tak boleh jalan amanah orang..

bila kita jadik ketua kita kena jadik tegas (sebab tu aku bukan ketua).. kena letak diri kita tinggi sikit dari orang bawah kita supaya diorang respect kat kita dan dengar cakap kita bukan kita dengar cakap diorang.. tanggungjawab ketua bukan senang sebab semua kesalahan ada kat bahu kita bukan bila ada masalah tunjuk orang lain..

jangan bila ada masalah cakap mulut aku jahat laa kann sedangkan aku tak amik tau pun department anda.. semua orang lagi tua dari saya kat situ then nak buat apa aku cari gaduh.. saya hormat pada yang tua.. tak pernah pun bawak cerita ko tu sana sini.. sory mak jemah dah bertaubat..

*bila ada orang bela kita rasa macam nak nangis plak kann.. sob sob

Tuesday, June 12, 2012

aku ade blog

aku ade blog.. tapi tak tau nak buat apa dengan blog nih.. nak update sangat laa malas.. nak padam sangatlaa sayang.. btw saya baru baik demam :) tapi tak tau laa nape asyik demam jer sejak dua tiga bulan nih.. maybe kena tukar pola pemakanan.. my body need more nutrition

lepas tu kat tempat kerja sekarang musim orang pregnant.. dah berapa future mummy dapat dikesan.. seronok2.. nanti boleh dapat banyak ADIK ANGKAT.. sweet kan ade adik untuk diangkat.. alololoo comelnyaa this baby!! (praktis untuk jadik kakak yang baik)

sekarang kerja pun tak banyak.. maybe penghantaran semakin berkurangan.. jadik kebanyakan masa dihabiskan membelek website zalora sampai meleleh air liur.. hidup juga semakin terurus.. i'm on my comfort zone.. move on laa farah..

sekian terima kasih

Tuesday, June 5, 2012

ape nak buat

semakin umur meningkat, aku sedar aku kena buat pembaharuan banyak dalam hidup aku.. aku kena buat future plan for myself.. bukan setakat untuk cari krja yng lebih bagus, tetapi juga utk mencari calon suami..