Wednesday, June 23, 2010

aku semakin tua!!!

holla,
sekati aku je wat tajuk mcm nih.. utk pengetahuan korang aku mude lg ok.. x keluar lg dari usia remaja.. ape y buat aku rasa semakin tua.. erk membesar sebenarnya ialah cuti sem dah nak abes!! naek sem ni aku akn masuk sem 5.. OMG!! sudah mau grad rupanya.. hopefully aku dapat grad pd waktunya yakni pada umur aku 22 18.. tnggal satu sem je lg nak praktikal.. gosh.. camner laa aku nak praktikal nnt.. dah laa aku ni lower self esteem sket.. takutnya.. khinzir betul..

dalam aku mengenang nasib y aku semakin membesar nih (umur ye bkn badan) aku teringat time aku mula2 menjejakkan kaki ke bumi uitm.. so kebudak2kan.. ble nak kena mak ngan ayah nak balik mule laa nak nangis.. FYI sebenarnya skrg pun mcm 2 lagi.. ble aku nak blk kampus aku tetap cm2 gak.. mcm nak angkut je diorang skali.. mcm 2 digelar cengeng ke?? x kot..

then ble kls start aku jumpa member aku y happening tahap kerbau.. i like.. abes sumer tempat ktorang pusing.. sesat blakang kire.. ktorang kn cute (jgn loya meyh.. kenyataan..)


some of the pic ms awal2 bergelar mahasiswi.. muke sumer mcm minyak seri murni "suci dan murni".. papepon korang memang best..

Thursday, June 17, 2010

friend..

For Dutch 7 Pictures, Images and Photos


i just want my old friend back..
miss our happiness..

Sunday, June 13, 2010

mimpikah aku??

holla,
kali ni aku nak tulis pasal mimpi.. sometime, aku ni termasuk gak dalam golongan org y kuat berangan, day dreaming or night dreaming 2 mmg aku pny kepakaran laaa.. tapi kalo malam2 2 aku just mimpi je.. x mengigau.. aku takut tdo sebelah org y mengalami masalah tido bercakap nih.. for example adik aku, dye ske ketawa ms tdo, pnggil mak aku la dan sewaktu dengannya.. kalo aku x tdo lg x pe, ni kalo kes dah tdo.. omg.. culture shock jap aku..

but mlm td aku mmpi pelik gile.. mimpi 2 betul2 gile.. memang laa aku ske mimpi2 nih.. tp y indah2 je laaa.. nightmare mmg aku reject la.. i hate nightmare.. gosh.. lagi satu mimpi yang aku x ske mimpi y jatuh dari tempat tinggi 2.. pastu x smpai2 bawah.. penat mmpi cm2.. tapi mimpi yang paling bahaya sekali bile kiter mimpi masuk toilet pastu kencing.. serius bley jadik kenyataan..

pasal mimpi aku 2 malam tadi, aku mimpi pasal orang y serius aku x igt langsung sejak kebelakangan nih.. kalo igt pun gitu2 je laa.. pastu tetiba aku mimpi dye lak.. apekah petandanya?? mmg dlu dye kawan baik sangat ngan aku.. tp sejak abes skola ktorang keep in touch brape bulan je.. pastu dye pindah.. so serius mmg dah nak masuk kes lost contact la nih..

just tetiba aku mimpi dye.. biase kalo aku mimpi pun, aku mimpi org y aku slalu tgk or baru tengok.. tapi ble mimpi dye mlm td aku rase mcm nak jumpa dye sangat.. sihat kah ko di sana??? hopefully ko baek2 je.. jangan lupe aku dowh.. tetiba aku rindu kat ko...

tapi ape yang aku mimpi 2 best.. mcm x nak bangun je.. mmg sayu betul la mimpi 2.. maybe sebab lama x jumpa kot n aku rase mmg payah pun nak jumpa blk.. nnt kawen jemput aku tau.. huhu

gaga o lala

holla,
as usual, when the school holiday come ramai gler org nak kawen.. this time, one of my cousin punya turn.. well, masa kenduri2 cmni la nak kumpul blk sumer family2 yang dah berkurun2 x jumpa.. sometime ade yang x pernah jumpa langsung.. betul2 dapat mengeratkan silaturahim.. this time aku dapat sepupu ipar baru.. orang pekan, pahang..
 


Tuesday, June 8, 2010

result kuar besok?????

OMG!!! aku seperti biasa blom ready utk menghadapi hari2 seperti itu.. tekanan mental dowh... cmner la keadaan result aku??? time ni laa aku menyesal sbb x buat btl2 aritu ps2 buat azam nak blaja btl2 sem dpn.. pas2 naek sem aku lupe pasal azam aku tu.. hopefully, result aku x menghampakan aku..  huhu.. moga2 aku dapat keputusan yang baik.. aminn... ape pun keputusannya aku redha..

utk menghilangkan rasa cuak, cemas dan sawan yang hampir mendatang nih aku nak tengok cter dil hain tumharaa laa.. 

arjun rampal hencem.... walaupun aku x layan sangat hindustan tapi ntah nape smlm teringin sgt nak tgk..