Saturday, January 22, 2011

movie time..

heyyyy,

last thaipusam kan, i pegi mid valley ngan fifa... eh bkn.. i pegi mid valley sorang2 pastu jumpa dye dekat midvalley.. after solat subuh dah x tdo blk (semangat kann??) tp baring-baring je laa.. kena gerak awal pagi sebab nak tgk yang pkul 11.15 pg punya.. mengikut perjanjian dgn fifa pkul 8.30 mesti dah siap mandi dan pukul 9 dah mula keluar rumah.. gosh.. tapi kite kan manusia biasa.. tak terlepas daripada melakukan sedikit kesilapan.. huhu.. ok benda 2 jadik lain sket.. siap mandi pukul 8.45 pg.. keluar rumah 9.25 pg.. hehehe.. tersasar kan?? smpai kl sentral pkul 10.. than tnggu tren nak pegi mid stengah mati x de jugak.. than org 2 announce kate pkul 10.35 br ade tren.. omg.. kena jln laju-laju bile smpai mid..

bile dah sampai mid kena lari separuh berjalan untuk mencari fifa dekat wayang tu.. sian kat dye... pastu beli sarapan terus masuk panggung.. haha.. movie pertama yang kitorang tengok ialah:
the shock laybrinth
cter ni khas disyorkan kepada orang-orang yang ada masalah jantung ataupun ibu-ibu mengandung yang mengidam nak tengok cerita hantu.. tapi bagi orang yang sihat rasa macam nak bunuh diri duduk dalam tu.. ceritanya terlalu slow, lembap dan pening kepala.. kitorang tengok y 3D punya.. konon nak feel takut lebih laa.. adeyh.. tak membantu langsung.. nasib baik aku tak jadik sakai pegi tadah tangan nak sambut bulu-bulu pelepah yang jatuh tu.. 

sakai ngan spek mata 3D..

selepas abeh cerita tuh kitorang pun kuar dari situ dan buat-buat window shopping sambil kutuk-kutuk citer td.. tengok kasut kat vincci laa, tgk produk2 rambut dan segala bagai.. 45 minit dihabiskan sepenuhnya sebelum the next movie that is

 
khurafat!!!

cerita dye best giler laa.. syamsul yusuf anda sangat sangat sangat sangat sangat howt!!!!!! ok pingsan.. tapi takut dye masih bley dikawal.. terkejut-terkejut je laa..

last aktiviti kitorang pada hari tersebut ialah MAKAN!!! walaupun dan melantak segala bagai masa dalam wayang tengok khurafat tapi nak makan jugak.. kitorang try makanan korea kat the gardens..






   
lepas tu balik umah.. tak boleh balik malam-malam.. besok nak keje