Tuesday, March 20, 2012

si cantik

rupanya selama kitorang satu family pegi bercuti ade orang lain tunggu kat rumah.. hampeh betul.. memang laa.. penat ayah main kejar dengan dia.. sekor tikus boleh buat huru hara satu rumah.. dah laa gigit bekas beras mak aku.. nasb baik tak bocor bekas tuh.. ishh takut.. sekarang tidur kena tutup pintu.. takut cantik masuk bilik.. betul ke orang kate kita tak boleh kutuk si cantik nih?? nanti dia kacau rumah kita lagi dasyat...

Saturday, March 17, 2012

mari bercuti 2

assalamualaikum,,

tetiba jadik pious sejak balik dari penang kan.. pegi kerja pun rasa macam berdebar debar sebab gatal gatal buat emergency leave tu kan.. overall penang is the best.. i love all the food, the people and the place.. makanan kat sana sangat laa awesome.. dari breakfast, lunch, minum petang dan makan malam semuanyaa awesome!!! pakcik makcik abang kakak adik semua bagus-bagus.. sangat-sangat peramah sedai membantu saya yang suka jalan ikut kata hati nih.. although, berlainan bangsa tapi semuanya baik baik belaka :)

boleh dikatakan tiap tiap tahun laa aku pegi penang.. tapi itu semua aku ikut lawatan sambil belajar je.. kali ni baru betul betul untuk bercuti.. sebab tu baru rasa best kot..

sedikit sedutan percutian........

sampai butterworth

sampai2 dah sakai


random picture

random again

sakai atas feri

:)



mum dad


line slow laa.. kalah pakai broadband.. lain kali aku upload lagi.. masih lagi teruja nih.. grr.. kbye

Friday, March 9, 2012

mari bercuti

tak sabar nak pegi holiday!! my dad plan nak pegi penang.. so kitorang punya journey start ari ahad.. cuti tak lepas.. hampeh betul.. so hari ahad tu akan ade satu cuti emergency.. keje separuh hari je.. jadi mari mencari bekalan untuk mengilangkan boring dan kelaparan nanti.. kitorang travel by train.. so it will take more time compare travel by car.. jadik lebih bosan..

Friday, March 2, 2012