Sunday, September 2, 2012

kadang kadang kita tak perasan

lately, sejak kerja kat tempat aku kerja sekarang ni mulut jadik makin cabul.. sometime cakap pun ikut suka, main lepas je.. nak lepaskan kemarahan pun dah pandai.. nak nangis bila kena marah pun dengan sape2 pun boleh.. nepal-nepal dekat situ pun kadang2 kena dengar aku mengomel.. rasanya aku dulu bukan macam nih.. tengok movie sedih pun cover je bila nak nangis tak nak bagi orang nampak..

aku pun pelik kenapa boleh macam nih.. kalau marah pun boleh suka hati je maki terus.. takde rasa bersalah pun.. kalau buat salah pun boleh gelak-gelak macam tak pernah buat salah.. sebab ape yang aku belajar kalau buat baik sangat kat situ orang akan pijak kita balik.. tapi setakat nih tak pernah kena plak.. based on other people story.. aku buat judgement sendiri je.. dah setahun dekat situ mesti kita boleh tengok sendiri..

aku kerja kat store dept.. nasib baik laa semua kat situ jenis selamba badak je.. takde nak kacau orang lain.. penat2 pun masih bergurai dan ketawa lagi.. sebab tu sayang nak tinggalkan situ..


p/s: senang cakap aku cengeng.. cepat tersentap.. sila maafkan saya