Wednesday, January 11, 2012

shoutmix

what happen to my shoutmix eh?? cmner nak blogwalking nih.. susah laa nak amik tau hal orang lain nih.. try nak bukak website dia tapi i really forget the password.. the solution is biarkan je laaa.. malas nak betulkan.. grrr... nanti bila rajin baru betulkan.. sorry tak rajin sekarang.. keje penat laa.. banyak sangat.. asyik nak lari sana lari sini.. buat return.. masukkan invoice.. sekarang rasa macam kena cari keje baru.. tapi sekarang je rasa.. besok mesti rasa macam nak stay kat sini..

Monday, January 2, 2012

perempuan tu mengada-ngada

kenapa bila dah banyak kali buat silap baru nak tegur?? kenapa tak tegur bila time first time kitorang buat. hampeh betul.. bila time nak kira gaji je barulah masalah datang eh?? itu tak boleh ini tak boleh... ingat orang suka-suka hati ke nak tukar tukar time kerja.. kenapa tak tanya?? hampeh betul... dah la ulser kat mulut ni dok berdenyut-denyut jer.. nak cakap pun payah.. very the menyampah.... hampehhh!!