Monday, February 28, 2011

hari ni kan ujan..

assalamualaikum,

tadi kan masa nak balik umah, hujan turun.. lebat gilak pulak tu.. masa keluar opis tadi tak ujan laa plak.. dah laa tadi kat opis rasa sunyi, sebab girlfriend tak datang sebab kabinet (???) so takde laa orang nak ngumpat.. sian kannn???

pastukan bile turun dari LRT, hujan turun mencurah-curah.. lepas tu payung tak bawak pulak dan tak tau laa kat mana kedudukan payung tu sekarang.. sedih kan?? lepas tu lagi sementara tunggu ujan berhenti pegi la beli ayam goreng uncle bob tu.. pastu makan laa sorang-sorang sambil tunggu hujan berhenti.. kalau hari-hari hujan macam mana laa hasilnya kan?? bukan setakat timbang kontena kata berat aku 50kg, timbang yang kat pasaraya tu pun boleh kata berat aku dua kali ganda dari tuh..


depressed sejak timbang aritu

masa tengah makan ayam dengan rakusnya tu kan ade kucing sibuk-sibuk kat situ jugak...terkelip-terkelip mata dia pandang kita tengah makan.. oii kucing!! ape ko ingat mate ko tuh lawa sangat nak tenung orang camtuh.. sebab tak suka ngan kucing tu kita tros balik umah ngan hujan yang tak berhenti lagi.. nak tau yang citer yang paling sedih.. sampai je kat umah hujan terus berhenti.. adeyh.. dari lebat terus takde air yang menitik langsung

Friday, February 25, 2011

badan saya penat @_@

assalamualaikum...

lama giler x type kat sini.. asyik type kat facebook je slama nih.. hehehe.. macam banyak je nak cerita tapi bile nak type malas.. hehehe lg..

practical training makin seronok!! siyes... tak tau laa nape tetiba semangat ktmb meresap dalam sanubari.. dulu macam lembik je kan nak pegi tapi sekarang dah ada semangat sket laa kot.. lagipun asyik jalan-jalan je kan.. tu yang suka tu.. proposal dah antar kat advisor.. hopefully sangat  x direject kan.. kalo nak reject pun reject sikit2 je laa, jangan reject sumer..

tapi seriously badan penat.. camner nak gambarkan ek?? kte bley tido kat mana-mana posisi je sekarang.. kerusi dalam lrt pun dah rasa empuk sekarang.. aiyohhh macam mana nih.. macam mana nak jadik coming soon career women nih??  adeyh.. nnt i beli supplemnet ea.. huhu..

lepas tu kan, rasa macam dah jadik clumsy sket.. eh bukan clumsy banyak je... many stupid thing happen.. isshh tak suka.. sampai ngan pak cik kedai makan pun boleh kenakan aku.. hampeh punya pakcik.. tak suka lg..


saya dah matang sekarang


Saturday, February 19, 2011

grenade- bruno mars




Easy come, Easy go
That's just how you live oh
Take, take, take it all
But ya never give

Should've known
You was trouble
From the first kiss
Had your eyes wide open,
Why were they open? (Oh)

Gave you all I had
And you tossed it in the trash,
You tossed it in the trash you did
To give me all your love
Is all I ever asked
'Cause what you don't understand is
I'd catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah )
I'd jump in front of a train for ya(yeah, yeah, yeah )
You know I'd do anything for ya(yeah, yeah, yeah) Oh, oh,
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for you baby
But you won't do the same
No, no, no, no

Black, black, black and blue
Beat me till I'm numb
Tell the devil I said "hey"
When you get back to where you're from

Mad woman, bad woman,
That's just what you are, yeah,
You'll smile in my face then
Rip the brakes out my car

Gave you all I had
And you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, yes you did
To give me all your love
Is all I ever asked
Cause what you don't understand is
I'd catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my head on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I'd jump in front of a train for ya (yeah, yeah, yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah) Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for you baby
But you won't do the same

If my body was on fire, ooh
You'd watch me burn down in flames
You said you loved me you're a liar
Cause you never, ever, ever did baby...

But darlin' I'll still catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my head on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I'd jump in front of a train for ya (yeah, yeah, yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah) Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for you baby
But you won't do the same.

No, you won't do the same,
You wouldn't do the same,
Ooh, you'll never do the same,
No, no, no, no


p/s: i do anything for you