Saturday, September 3, 2011

raya come and go

selamat hari raya semua!! walaupun dah masuk raya ke 6 tapi still raya kan?? never too late.. tahun ni aku raya kat kampung ayah.. yang penting setiap rumah singgah mesti dapat duit raya.. awesome!!  but the most
best moment when all the family members dapat gathered sama-sama.. so sweet..

tak semua ada..  huhu

family members


i raya sampai JB tau.. tapi macam tak percaya bila singgah plaza angsana tempat tutup.. macam pelik bila shopping complex tutup masa first day raya dan tak bagi notis pun.. membazir bayar parking walaupun bukan aku yang bayar.. 

p/s: jalan jem di hari raya.. kthnxbye